Man kan snubbla på några av de föråldrade ProtonVPN recensioner som kan ge en förväxling med plattformen och enheten kompatibilitet av denna leverantör.

Nyss Testat: Bästa VPN 2022 – Topp 10 Bästa VPN:er 2022

Jag har goda nyheter från ProtonVPN. Från och med den 26 oktober 2019 stöder de följande plattformar och operativsystem:

Windows – med ett modernt utseende, användarvänligt ProtonVPN-skrivbordsprogram (kontrollera följande stycken för att få en uppfattning om hur Windows-appen ser ut).
VPNS.se – de tillhandahåller också liknande program för MacOS . Du behöver inte bråka med några kommandoradsverktyg. Installera helt enkelt VPN-programmet och bli anonym.
Android – VPN-appen är tillgänglig för nedladdning från Google Play.
iOS – besök Apple Store för att ladda ner ProtonVPN-appen för din iPhone eller iPad.
Linux – de är fortfarande har ett pågående arbete här, men från och med nu – du kan njuta av ProtonVPN på Linux via kommandoraden verktyget. Det fungerar via OpenVPN, och det finns inget grafiskt gränssnitt ännu, men det finns planer på att ha en.
Routrar – tyvärr, för er som letar efter en router program, för närvarande är detta inte tillgänglig. Med det sagt skulle ProtonVPN absolut arbeta med någon typ av router via OpenVPN. Det finns en omfattande handbok om hur man installerar en ProtonVPN på en router, samt massor av färdiga att använda OpenVPN konfigurationsfiler för att ladda ner från ditt konto.
Andra enheter – Jag har vant mig vid att kunna ladda ner en fristående app för vissa andra enheter som: TV, spelkonsoler, eller en Amazon Firestick. I själva verket finns det mer mogna VPN-leverantörer som erbjuder denna bekvämlighet. Men eftersom ProtonVPN stöder ett OpenVPN-protokoll – kan du installera och konfigurera det på praktiskt taget alla enheter som stöder OpenVPN också. Besök bara nedladdningssidan i din kontoinstrumentpanel för att få exakta instruktioner.

Jag kan förvänta mig att många av oss verkligen skulle njuta av om VPN-leverantör skulle leverera ett ett klick installationsprogram för fler plattformar. Med det sagt, låt oss inte glömma detta faktum – ProtonVPN är en mycket ung VPN, eftersom de släpptes under andra halvåret 2017, vilket gör dem bara ca 1,5 år gamla från och med nu.

Källa till denna artikel: https://snorbilligt.se/basta-vpn/